visagie

foto 2

BRUIDSMAKE-UP

Extra stralend uit zien op uw grote dag? Als toekomstige bruid wilt u natuurlijk dat alles perfect verzorgd is, ook uw make-up. Daarbij kan Mooi. u helpen. In een proefsessie bepalen we eerst samen de perfecte bruidsstyling. U moet zich er tenslotte goed bij voelen, zodat u kunt stralen op de mooiste dag van uw leven. Naast bruidsmake-up kunt u ook kiezen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling en manicure. Bekijk mijn portfolio.

———————————————————————————————————————–

Mooi. visagieDAG & AVOND  MAKE-UP

Heeft u een bruiloft of een feestje? Of wilt u in stijl verschijnen op uw nieuwe baan?  In overleg met u stelt Lilian de ideale look samen. Zij is een expert in het lezen van gezichten en zorgt ervoor, met behulp van geraffineerd make-up gebruik, dat uw natuurlijke schoonheid optimaal tot zijn recht komt.

———————————————————————————————————————–

_DSC5193 MAKE-UP WORKSHOP

Zoekt u nog een leuke activiteit voor een kinderfeestje of een gezellig dames-dagje? Of wilt u zelf meer leren over visagie en huidverzorging? Mooi. legt u de kneepjes van het vak uit om het vervolgens samen toe te passen. (workshop in overleg ook eventueel op locatie)