behandelingen

NIEUW! Epilfree – Definitief ontharen zonder laser.

Ontdek Epilfree: De innovatieve oplossing voor langdurige haarvermindering! Onze behandelingen gaan verder dan het traditionele harsen, met een geavanceerde aanpak die de haargroei effectief en langdurig remt.

Hoe werkt het?
Na het harsen worden twee krachtige serums aangebracht: het Activator Serum en het Toner Serum. Het Activator Serum opent de haarfollikel, waardoor het Toner Serum diep kan doordringen en de groei van de haarcellen kan stoppen. Het geheim zit hem in de formule met een hoge pH, die de haarfollikel vergroot en de doorgang aanzienlijk verbreedt. Zo kan het Toner Serum snel en effectief de delende haarcellen bereiken, zonder andere cellen te beïnvloeden.

De werking van Epilfree is gericht en precies: alleen de delende haarcellen worden beïnvloed, mits de haarfollikel volledig leeg is. Dit betekent dat zowel het haar als de haarwortel grondig moeten worden verwijderd tijdens het harsen. Het resultaat? Een langdurig gladde huid, zonder ongewenste haargroei.

Kies voor Epilfree en geniet van een zijdezachte huid, elke dag opnieuw.

De voordelen van Epilfree ontharen:
– Definitieve ontharing op natuurlijke basis
– Geschikt voor elk huidtype en haarkleur
Speciaal voor blond, grijs en donshaar – waar laser niet werkt
– Ook voor de donkere, gevoelige en getatoeëerde huid
– Geschikt voor elke leeftijd
– Zonnebaden toegestaan
– Bewezen effectief, veilig en geen bijwerkingen


———————————————————————————————————————–

ONTDEK DE KRACHT EN MACHT VAN TRANSFORMAGE ®

Transformage® is een anti-aging massagetechniek voor het gezicht, hals en decoletté. Een verzameling van manuele technieken, die het hele gezicht her moduleren. Beginnend bij het op volume brengen en houden van de botmassa in het gelaat. Daarnaast brengt het de spieren in neutraal stand t.b.v. de symmetrie in het gezicht. Het losmaken van het weefsel en afvoeren van afvalstoffen bevorderd de hydratatie en het totaal aan volume en spankracht, door collageen en elastineproductie. 

De meerwaarde van Transformage® is dat je niet alleen werkt op het bindweefsel maar daadwerkelijk in 3D, in meerdere huidlagen van de huid. Het uiteindelijke resultaat is indrukwekkender dan dat je je alleen op het bindweefsel richt.

De multi-dimensionale massage methode welke op verschillende vlakken werkt:
1. De lymfebanen
2. Het interstitiële vocht
3. Het bindweefsel en de aanhechtingen
4. De onderliggende musculatuur van de huid
5. Botweefsel

Dit doet Transformage® door 3 verschillende massage technieken te combineren in 1 massage:

1. Manuele lymfedrainage ad modum Vodder (lymfebanen en interstitiëel vocht)
2. Deep tissue pressuur (musculatuur en aanhechtingen)
3. Cupping (bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur)

…Vraag me om de daadwerkelijke praktijkvoorbeelden en ik zal ze graag met u delen..

———————————————————————————————————————–

ONZE HUID IS HET SPIEGELBEELD VAN ONZE PERSOONLIJKHEID

De huid is een gecompliceerd orgaan met vele functies. Factoren als hormoonschommelingen, zonlicht en kou kunnen negatieven invloeden uitoefenen op onze huidconditie. Lilian is een expert in het lezen van de huid en zal per behandeling op uw huidtype, huidconditie en wensen een gezichtsbehandeling samenstellen met bijpassende producten en advies. Op deze manier kunt u op een effectieve manier de salonbehandeling thuis voort zetten en na verloop van tijd tot een verbetering van de huidconditie komen. Hierdoor kan de huid nog jarenlang haar functies blijven vervullen en ziet u er stralend en gezond uit.

In de behandelingen wordt er ook een stukje ontspanning en welzijn geboden omdat ook stress negatieven gevolgen heeft op de huidconditie. De basis van gezichtsbehandeling bestaat altijd uit een reiniging, peeling, epileren, massage, verzorging. Dit kunt u verder uit breiden met speciale maskers, oogpads en specialistische massages. Mooi werkt tijdens alle behandelingen met hoogstaande producten van Sans Soucis.

———————————————————————————————————————–

Sans Soucis Hyper Sensitive – Sans Soucis USANIEUW! DIEP REINIGENDE GEZICHTSBEHANDELING VOOR JONGEREN

Bij Mooi kunnen jongeren tot 18 jaar terecht met een onzuivere huid en acne problemen. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling wordt er eerst uitvoerig een huidanalyse gemaakt met een eerlijk advies over de behandeling, vervolgbehandelingen en nazorg. Door middel van een diep reinigende gezichtsbehandelingen zorgt Lilian ervoor dat onzuiverheden worden verminderd, de huid kalmeert en verdere verstoppingen van de talgklieren zoveel mogelijk wordt voorkomen. Hierdoor zie je er weer stralend en gezond uit!
Op basis van je huidconditie en in gezamenlijk overleg wordt er een kuur samengesteld in combinatie met de Sans Soucis Cleansing Foam en Aqua Clear Skin crème voor thuisgebruik. Voor jongeren met een onzuivere huid is een goede huidverzorging heel belangrijk. Verkeerde verzorgingsproducten kunnen onzuiverheden verergeren en zelfs acne veroorzaken. Daarom biedt Lilian dezelfde hoogstaande Sans Soucis producten aan die ook in de Mooi. salon worden gebruikt.