behandelingen

ONTDEK DE KRACHT EN MACHT VAN TRANSFORMAGE ®

Transformage® is een anti-aging massagetechniek voor het gezicht, hals en decoletté. Een verzameling van manuele technieken, die het hele gezicht her moduleren. Beginnend bij het op volume brengen en houden van de botmassa in het gelaat. Daarnaast brengt het de spieren in neutraal stand t.b.v. de symmetrie in het gezicht. Het losmaken van het weefsel en afvoeren van afvalstoffen bevorderd de hydratatie en het totaal aan volume en spankracht, door collageen en elastineproductie. 

De meerwaarde van Transformage® is dat je niet alleen werkt op het bindweefsel maar daadwerkelijk in 3D, in meerdere huidlagen van de huid. Het uiteindelijke resultaat is indrukwekkender dan dat je je alleen op het bindweefsel richt.

De multi-dimensionale massage methode welke op verschillende vlakken werkt:
1. De lymfebanen
2. Het interstitiële vocht
3. Het bindweefsel en de aanhechtingen
4. De onderliggende musculatuur van de huid
5. Botweefsel

Dit doet Transformage® door 3 verschillende massage technieken te combineren in 1 massage:

1. Manuele lymfedrainage ad modum Vodder (lymfebanen en interstitiëel vocht)
2. Deep tissue pressuur (musculatuur en aanhechtingen)
3. Cupping (bindweefsel, aanhechtingen, musculatuur)

…Vraag me om de daadwerkelijke praktijkvoorbeelden en ik zal ze graag met u delen..

———————————————————————————————————————–

ONZE HUID IS HET SPIEGELBEELD VAN ONZE PERSOONLIJKHEID

De huid is een gecompliceerd orgaan met vele functies. Factoren als hormoonschommelingen, zonlicht en kou kunnen negatieven invloeden uitoefenen op onze huidconditie. Lilian is een expert in het lezen van de huid en zal per behandeling op uw huidtype, huidconditie en wensen een gezichtsbehandeling samenstellen met bijpassende producten en advies. Op deze manier kunt u op een effectieve manier de salonbehandeling thuis voort zetten en na verloop van tijd tot een verbetering van de huidconditie komen. Hierdoor kan de huid nog jarenlang haar functies blijven vervullen en ziet u er stralend en gezond uit.

In de behandelingen wordt er ook een stukje ontspanning en welzijn geboden omdat ook stress negatieven gevolgen heeft op de huidconditie. De basis van gezichtsbehandeling bestaat altijd uit een reiniging, peeling, epileren, massage, verzorging. Dit kunt u verder uit breiden met speciale maskers, oogpads en specialistische massages. Mooi werkt tijdens alle behandelingen met hoogstaande producten van Sans Soucis.

———————————————————————————————————————–

Sans Soucis Hyper Sensitive – Sans Soucis USANIEUW! DIEP REINIGENDE GEZICHTSBEHANDELING VOOR JONGEREN

Bij Mooi kunnen jongeren tot 18 jaar terecht met een onzuivere huid en acne problemen. Voorafgaand aan de gezichtsbehandeling wordt er eerst uitvoerig een huidanalyse gemaakt met een eerlijk advies over de behandeling, vervolgbehandelingen en nazorg. Door middel van een diep reinigende gezichtsbehandelingen zorgt Lilian ervoor dat onzuiverheden worden verminderd, de huid kalmeert en verdere verstoppingen van de talgklieren zoveel mogelijk wordt voorkomen. Hierdoor zie je er weer stralend en gezond uit!
Op basis van je huidconditie en in gezamenlijk overleg wordt er een kuur samengesteld in combinatie met de Sans Soucis Cleansing Foam en Aqua Clear Skin crème voor thuisgebruik. Voor jongeren met een onzuivere huid is een goede huidverzorging heel belangrijk. Verkeerde verzorgingsproducten kunnen onzuiverheden verergeren en zelfs acne veroorzaken. Daarom biedt Lilian dezelfde hoogstaande Sans Soucis producten aan die ook in de Mooi. salon worden gebruikt.

———————————————————————————————————————–

NIEUW! FRUITZUUR PEELING IDEAAL VOOR DE GROVE, LICHT BESCHADIGDE EN ONREINE HUID

Met de fruitzuur peeling gaat Mooi een stap verder in haar peeling behandelingen. Door middel van het biologisch werkzame bestanddeel Glycozuur krijgt de huid een veel intensiever en diepere peeling en wordt de celvernieuwing versneld. De fruitzuur peeling verwijderd de bovenste laag dode huidcellen, waardoor de nieuwe huidcellen sneller aangemaakt kunnen worden. Dit zorgt voor minder verstoppingen en zelfs oppervlakkige pigmentvlekken en acne kunnen verdwijnen. Daardoor ziet uw huid er weer egaler en frisser uit!
Voor een optimaal en mooi resultaat wordt een kuur aangeraden van 6 behandelingen om de 7-10 dagen in combinatie met Sans Soucis Power Fruit Peeling, Hyaluron Filler en Zonbescherming Factor 50 voor thuisgebruik. U kunt kiezen voor een behandeling van het gezicht, hals en decolleté.

———————————————————————————————————————–