over mooi.

Lilian

mooi_klein

‘Puur, Eigen, Mooi.’

Mooi. is een schoonheidssalon aan huis voor huidverzorging en visagie in Nederweert-Eind, opgezet door Lilian Stultiens in 2010. Bij deze ervaren  esthéticienne bent u in goede handen.  Lilian heeft een veelzijdige expertise opgebouwd op diverse gebieden, technieken en producten.
Deze ervaring heeft ze opgedaan bij onder andere Thermae Son, privé kliniek Alizonne en ‘Uwkapper’. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in visagie en daarvoor een opleiding gevolgd aan de school van SONY DSCMieke Petiet in Amsterdam.

Mooi. brengt schoonheid terug naar de essentie en laat uw natuurlijke schoonheid optimaal tot zijn recht komen, door middel van zorgvuldig geselecteerde producten van Sans Soucis en de juiste behandelingen toegespitst op uw specifieke huidconditie en wensen. Daarnaast wordt er in de behandelingen ook een stukje ontspanning en welzijn geboden, stress heeft negatieven gevolgen voor uw huidconditie.

Lilian creëert met het uitgebreide en unieke assortiment van de Make-up Factory voor iedere vrouw een persoonlijke make-up look.

Bij Mooi. kunt u telefonisch een afspraak maken voor o.a. verschillende gezichtsbehandelingen, visagie, manicure, pedicuren, make-up workshops, epileren, massagetechnieken, hand- en voetverzorging, harsen en wimper extensions.

Houd onze Facebook pagina Mooi. in de gaten voor portfolio updates, acties en andere leuke ontwikkelingen.